fbpx

"Буковель" запрошує на фестиваль "До Василя на Василя"

Стиль життя 11:05, 12.01, 2015

Вже вчетверте в Українських Карпатах на теренах гірськолижного курорту "Буковель" відбудеться фестиваль "До Василя на Василя".

На гостей та учасників фестивалю чекають безліч ігор, конкурсів та забав.

Іменинник та організатор етнофестивалю – арт-директорр ТК "Буковель" Василь Волочій  обіцяє влаштувати веселу гуцульську забаву з народними гуляннями, залицяннями, ворожіннями, заклинаннями, частуваннями, піснями та танцями під чарівні звуки скрипки та цимбали.

А ще пан Василь проведе майстер-клас із приготування українських суші за власними рецептами. Основу таких суші складатимуть не норі (морські водорості) і не китайський рис (бо то не наше), а домашні ру’мяні млинці та смачне картопляне пюре на молоці та маслі. А начинкою будуть сало та мариновані огірочки з часничком та кропом; оселедець із цибулькою; гуцульські ковбаски та бекон, а замість японського васабі  український хрін. 

На гостей фестивалю чекає також запальна українська диско-гопанка. У ТК "Буковель"  і своє Party, і приємні несподіванки під час українського неповторного привітання іменинників – Василів, обіцяє прес-служба курорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: