fbpx

"Регіоналівська" фірма запропонувала найменшу ціну на будівництво мосту через Бистрицю Солотвинську

Суспільство 13:12, 13.09, 2017

Наближена до екс-нардепа від партії регіонів Володимира Продивуса фірма ТОВ "Мостобудівельний загін №112" запропонувала найнижчу ціну в аукціоні на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську в Івано-Франківську. ТОВ "Мостобудівельний загін №112" має збудувати міст за 120 000 000 гривень, очікувана вартість закупівлі була 206 мільйонів гривень.

Єдиний конкурент  ТОВ "ПБС" – запропонувала за ці роботи 169 350 000 грн.

Після оголошення результатів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у мережі Фейсбук повідомив, що протягом 10 днів триватиме ретельна перевірка документів фірми, яка запропонувала найнижчу ціну.

"Далі решта учасників тендеру матимуть 20 днів на оскарження результатів. По тому приступаємо безпосередньо до будівництва", – написав Марцінків. 

КУРС повідомляв, що заявки на участь у тендері подавали чотири компанії.

ТОВ "ПБС" (наближена до господаря "Буковелю", нардепа Олександра Шевченка), ТОВ "Алке Іншаат Санайе ве Тіджарет" (кінцевим бенефіціарним власником якого є азербайджанець Бабаєв Сулейман Галібіят) та дві фірми з Києва – ТОВ "МСУ-2" та ТОВ "Мостобудівельнйи загін №112". Обидві наближені до екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Продивуса.

Пізніше  тендерний комітет відхилив пропозиції двох компаній як такі, що не відповідають умовам тендерної документації

ТОВ "МСУ-2" відмовили у зв’язку з відсутністю календарного плану виконання робіт.

АЛКЕ ІНШААТ САНАЙЕ ВЕ ТІДЖАРЕТ відмовлено через відсутність дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації обладнання підвищеної небезпеки.

Нагадаємо, роботи з будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків – Надрічна планують завершити до вересня 2019 року.

Як писав КУРС, будівельні роботи будуть проводитися у три етапи. Перша черга – будівництво транспортної розв’язки на вулиці Надрічній, друга черга – будівництво вулиці Хіміків, третя – будівництво самого моста.

Камінь під будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську до мікрорайону "Пасічна" урочисто заклали 6 травня минулого року. Іванофранківці обрали назву моста інтернет-голосуванням – зі 150 варіантів понад 50% голосів отримала назва "Галицький".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: