fbpx

Через обвал новобудови у Католицькій школі призупинять навчання

Суспільство 10:30, 23.11, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків прокоментував ситуацію з обвалом, який стався під час будівництва нового корпусу Католицької школи.

Міський голова зазначив, що ситуація з обвалом перебуває на контролі профільного заступника Олексія Кайди.

“Сьогодні вранці відбулось засідання штабу з ліквідації некваліфікованої події за участі замовників та будівельної організації. Прийняли рішення: архбудконтролю винести припис про зупинку будівельних робіт. Замовнику будівництва – укласти договір зі спеціалізованою організацією на ліквідацію наслідків обвалу, забезпечити охорону об’єкта, залучивши Муніципальну варту, Національну гвардію, патрульну поліцію”,  написав Руслан Марцінків у Фейсбук.

Крім того, рекомендовано сьогодні-завтра призупинити навчання у корпусі Католицької школи на вул. Шевченка, 11.

У школі-гімназії КУРСу повідомили, що сьогодні навчання відбуваєтсья у звичайному режимі. Від завтра навчання буде призупинено на невизначений термін.

Івано-Франківська міська рада та виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття родині загиблого. Випадок з обвалом та хід ліквідації його наслідків тримають на особистому контролі.

Як писав КУРС, вчора приблизно о 20 годині у новобудові по вулиці Шевченка, 11 обвалилася стіна. Під завалами опинилися будівельники. З-під завалів рятувальники звільнили чотирьох потерпілих, яких негайно госпіталізували. За словами Марцінківа, сьогодні троє з них вже вдома, один залишається під наглядом лікарів зі станом середньої важкості. 70-річного бригадира врятувати не вдалося, він загинув під уламками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: