fbpx

Четвертий Всеукраїнський турнір юних інтелектуалів "Знай українське" пройде під назвою "Любіть Україну…"

Суспільство 16:48, 06.10, 2014

Вже тричі Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти успішно проводив Всеукраїнський турнір юних інтелектуалів "Знай українське" в режимі онлайн тестування. Наступний, четвертий, заплановано на лютий 2015-го року.

Як і всі попередні турніри, цей покликаний згуртувати, об’єднати різні регіони України у цей важкий час. Цього разу турнір пройде під гаслом "Любіть Україну, як сонце, любіть…", інформує ОДТРК "Карпати".

Чи не найбільш трудомістким у процесі підготовки є формування запитань. Директор регіонального центру Богдан Томенчук розповідає, що для цього придумали спеціальну акцію.

"В інтернеті триває акція "До фейсбуку по науку". Ми запропонували людям сформувати питання до цього турніру. Коли ми сядемо четверо-п'ятеро – це будуть однотипні запитання. Коли вся Україна з її потужним інтелектом почне формувати питання, це вже буде всеохопно. Тоді з'являються шедевральні запитання. Такий підхід до справи є дуже ефективним.
Ми надіємось на участь спонсорів. Як показує досвід, нам потрібно близько 40 призів, а це приблизно на невелику і немалу суму 100 тисяч гривень",  зазначив Томенчук.

За словами пана Томенчука, вже щонайменше 15 осіб підтвердили своє бажання стати спонсорами інтелектуального турніру. Буде також визначено приз, призначений автору найкращого запитання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: