fbpx

Надвірнянська міська рада висуває міського голову Зіновія Андрійовича у президенти України

Політика 18:13, 05.07, 2018

Курйозне рішення затвердили сьогодні на сесії Надвірнянської міської ради. При чому запропонували міському голові позмагатися за пост президента партійці БПП "Солідарність".

Питання про висування Зіновія Андрійовича у порядку денному не було. Його з голосу вніс депутат міської ради Богдан Зеленчук, який представляє БПП "Солідарність" та працює заступником голови Надвірнянської районної державної адміністрації.

Попри те, що міськради не мають повноважень висувати кандидатів у президенти, Андрійович все-таки поставив це питання на голосування. Депутати його підтримали одноголосно.

Нагадаємо, вчора один з лідерів Руху Нових Сил народний депутат Юрій Дерев’янко заявив про те, що буде балотуватись в президенти України на виборах 2019 року.

Також про наміри балотуватися у президенти раніше заявив народний депутат від Івано-Франківська Олександр Шевченко. Він бере участь у праймеріз партії "Укроп".

КУРС писав, що раніше народний депутат з Коломиї Юрій Тимошенко також заявляв, що зібрався балотуватися у президенти та просив виборців скинутися йому на заставу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: