fbpx

Чоловіка, який "мінував" будівлі у Франківську, суд відправив до психлікарні

Суспільство 18:07, 05.11, 2018

Івано-Франківський міський суд виніс ухвалу про примусову госпіталізацію до психіатричного закладу іванофранківця, який повідомляв про замінування двох розважальних закладів, спортклубу і лікарні.

38-річний мешканець Івано-Франківська 29 січня цього року п’ять разів повідомив про підготовку вибухів, які загрожують загибеллю людей та іншими тяжкими наслідками на території м. Івано-Франківська. Всі повідомлення не підтвердилися.

Як писав КУРС, того дня до поліції надійшло повідомлення про замінування двох розважальних закладів, спортклубу і лікарні. Йдеться про розважальні комплекси "Pasage Gartenberg" і "Панорама Плаза", спортивний клуб "Атлет" по вулиці Матейки та міську клінічну лікарню.

Як інформує прес-служба обласної прокуратури, ухвалою Івано-Франківського міського суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 259 КК України ("Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху") та застосовано до нього примусові заходи медичного характеру у виді госпіталізації до психіатричного закладу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: