fbpx

"Чорна п'ятниця" 13-го: Марцінків перевірив прибирання вулиць, будівництво нового садка та якість перевезень. ФОТО

Суспільство 10:12, 13.04, 2018

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сьогодні зранку разом з представниками департаментів перевірив будівництво дитячого садка на Хоткевича, маршрутки до дачних масивів, прибирання вулиць та підготовку до асфальтування вул. Дучимінської.

Про це Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 12 квітня розпочались перевезення до садових товариств. Виявили порушення – за недотримання графіка Марцінків пообіцяв вжити заходів щодо перевізника. 

Крім того, оглянули будівництво дитячого садка на вул. Хоткевича, підготовку до асфальтування вул. Дучимінської, яка з’єднає між собою вулицю Миру та Вовчинецьку.

Перевірили також якість прибирання вулиць. Проблеми є, каже Марцінків. Перш за все пов’язані з браком робітничих кадрів – не вистачає 30-50 працівників благоустрою.

Потрібна й нова техніка, наголосив Марцінків. Її закуповують, вона працює, але потрібно ще. Зараз МДК має 4 власних порохотяги та одну машину в підряді, 3 автомобілі для миття доріг. Потрібні ще додаткові машини для прибирання тротуарів, дорожній каток та солерозкидач на зиму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: