fbpx

Депутат Волгін подарує отриману від Асоціації АТО квартиру патрульному поліцейському

Суспільство 18:51, 02.05, 2018

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін оголосив, що отриману від Івано-Франківської міської асоціації учасників АТО однокімнатну квартиру дарує учаснику АТО, патрульному поліцейському Антону Боєву.

Про це Андріан Волгін заявив під час сесії міської ради. А згодом у мережі Фейсбук пояснив свій вчинок.

"Давно хотів це зробити, але завжди знаходились важливіші справи. А ось після сьогоднішньої сесії я вирішив кінцево та безповоротно, а на даний момент я успішно реалізую бажане. Тому доводжу до відома, що той безцінний подарунок у вигляді квартири я сьогодні успішно віддарував своєму побратиму Toxa Kostolo, він заслуговує це тим, що одзазу після фронту пішов захищати нас в патрульну поліцію! І одразу ж стало неймовірно легко на душі, Бог – свідок",  написав Волгін.

Віддати отриману від Асоціації АТО квартиру Волгін вирішив через те, що йому почали дорікати цим подарунком. 

"Справа в тому, що цей подарунок був, звичайно ж, "із сенсом" (відчувало моє серце), а сенс заключався в універсальному важелі управління моєю поведінкою та висловлюваннями на сесіях нашої ради (але точніше, тільки надією на це). Ось при першій незручній ситуації мені одразу ж дорікнули цим неоціненим подарунком. Як ж усе просто! Ех, шкода, що я не зробив цього повернення раніше. Чим би вони тоді мотивувалися б, незрозуміло? Так що, дорогі мої, залишаюсь я "усвідомлено бездомним", аби уникнути майбутніх дешевих манупіляцій",  пояснив Волгін.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: