fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Депутат-сумісник від "Самопомочі" заявив, що відмовиться від мандата, і закликав до цього ж "сумісників" з інших партій

Депутат-сумісник від "Самопомочі" заявив, що відмовиться від мандата, і закликав до цього ж "сумісників" з інших партій

Політика 19:11, 23.03, 2016

23 березня депутати фракції "Самопоміч" в обласній раді провели прес-конференцію, де Сергій Коцюр та Марія Ткачук зробили спільну заяву.

Кандидатка в депутати до Івано-Франківської обласної ради від "Самопомочі" Марія Ткачук подала позов та відсудила депутатський мандат в однопартійця Сергія Коцюра, оскільки того було призначено заступником мера Коломиї, пише Бліц-інфо.
 

Обласна партійна організація також звернулася до ЦВК за роз'ясненням, однак, бідкається голова фракції Тарас Виноградник, відповіді досі не отримали.

"Дякуючи Марії Ткачук, я зрозумів, що закон порушено. Мене часто запитують, чому я не подавав апеляцію. Вважаю, шо рішення суду є повністю законним. Тож закликаю ОВК надати мандат депутата наступному кандидату Марії Ткачук", – каже Виноградник.

Коцюр зазначив, що до кінця тижня напише відповідну заяву до ОВК, та закликав комісію виконати рішення суду. 

Водночас Виноградник зазначив, що фракція вже звернулася до обласної виборчої комісії з вимогою перевірити інших депутатів обласної ради на сумісництво. 

"Окрім того, ми повідомили й про тих депутатів від різних політичних сил, про яких знаємо. Мова йде про депутата Олександра Левицького, Миколу Вітенка та Ігоря Шевчука",  підсумував депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: