fbpx

Дерев’янко повідомив, чому йому не дозволили зустрітись зі студентами в Івано-Франківську

Суспільство 15:28, 11.05, 2018

Лідери "РУХУ НОВИХ СИЛ" Юрій Дерев’янко та Давід Сакварелідзе під час візиту на Прикарпаття хотіли поспілкуватись зі студентами місцевих вузів. Спочатку отримали підтвердження, що зустріч відбудеться, однак згодом через тиск СБУ та голови Івано-Франківської ОДА університети її скасували.

Про це заявив один із лідерів РНС, народний депутат України Юрій Дерев’янко в ефірі ТРК "Надвірна".    

"Після того, як "РУХ НОВИХ СИЛ" оголосив, що ініціює процедуру імпічменту, нам не дозволили зустрітися зі студентами. Голова Служби безпеки області персонально телефонував ректорам Університету нафти і газу та Прикарпатського, заставивши їх дати заборону на таку зустріч. Голова ОДА Олег Гончарук також шантажував місцеві вузи тим, що не виділятимуться кошти з держбюджету на їх розвиток", – розповів нардеп. 

За словами Дерев’янка, таким чином, Петро Порошенко показав, що він боїться лідерів РНС. 

"Не дозволили, щоб народний депутат міг просто поспілкуватись зі студентами і дати відповіді на ті питання, які б їх цікавили. Такого свавілля навіть Янукович собі не дозволяв робити".

Нардеп також розповів, що здійснювався тиск і на місцевих підприємців. 

"Перед тим, як ми мали провести з ними зустріч, їм також телефонували з СБУ. Виявляється, вони проводять  персональну роботу з кожним підприємцем, попереджаючи, що вони матимуть проблеми, якщо долучатимуться до акцій, які проводитиме "РУХ НОВИХ СИЛ". Вони бояться, і правильно роблять. Адже зараз відбувається наша безкомпромісна боротьба з бандою олігархату Порошенка", – сказав Юрій Дерев’янко. 

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: