fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Дерев'янко: Результати експертизи у справі про загибель Музичка стануть відомі 30 травня

Дерев'янко: Результати експертизи у справі про загибель Музичка стануть відомі 30 травня

17:41, 28.05, 2014

Результати узагальнюючої експертизи у справі про загибель представника "Правого сектору" Олександра Музичка будуть відомі 30 травня.

Про це на засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка (Сашка Білого) повідомив її голова Юрій Дерев'янко, передає кореспондент УНН.

"За результатами отриманих висновків і експертиз, а також проведених допитів, слідчих експериментів та інших слідчих дій від 11 квітня, призначена експертиза, метою якої є встановлення відповіді на запитання: чи міг потерпілий власноруч спричинити тілесні ушкодження і які саме. Також встановлюється, чи відповідають свідчення співробітників спецпідрозділу "Сокіл", які затримували Музичка, встановленим обставинам і характеру тілесних ушкоджень, отриманих потерпілим. Надходження такого висновку від головного слідчого управління Генеральної прокуратури очікується 30 травня", – сказав Дерев'янко.

Згодом голова ТСК, нардеп Ю. Дерев'янко зазначив, що роботу комісії варто продовжити, адже неможливо зробити жодного висновку на цей час через те, що ще триває слідство і проводяться експертизи.

Нагадаємо, під час проведення спецоперації бійцями УБОЗ та "Сокіл" загинув куратор "Правого сектору" у Західних областях Олександр Музичко (Сашко Білий).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: