fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев’янко закликав українців не зважати на брудні технології та заявити про свої цінності на виборах. ВІДЕО

Дерев’янко закликав українців не зважати на брудні технології та заявити про свої цінності на виборах. ВІДЕО

Політика 11:33, 18.03, 2019

Кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко закликав українців, які відстоюють право на доступні автомобілі, право на захист вогнепальною зброєю, 50% жінок у владі, електронне голосування на виборах, ліберальну податкову реформу та інші важливі позиції, через два тижні на президентських виборах показати, що вони є.

Про це він заявив під час виступу з трибуни парламенту 15 березня.

"Чим ближче ми наближаємось до початку виборів, тим більше ми розуміємо, як розгортаються мережі, сітки по скупці голосів, бачимо, як влада сьогодні намагається за рахунок чорних грошей, готівкових, купити довіру у виборців, готуючись до фальшування, тому що ця система не хоче здаватися і вона не хоче мати чесних виборів",  заявив Дерев’янко.

Він додав, що застосовується багато технологій, щоб показати, що є тільки 2, 3 або 4 кандидати, які начебто мають якісь шанси, а всіх інших навіть взагалі не існує в природі.

Він звернувся до українців, які підтримують Україну без корупції, які хочуть мати Україну без олігархії, які борються за те, щоб суди врешті-решт почали оновлюватись, із закликом проявити свою позицію.

"Це ви, шановні українці, які борються за те, щоб була Україна без жорстокості, де ми можемо захистити законодавчо і по факту всіх наших тварин. Це ви, українці, які відстоюють право купувати за нормальними цінами автомобілі, і вартість автомобіля повинна бути не більше, ніж у наших європейських сусідів. 10% розмитнення  це абсолютно державницька і правильна позиція для держбюджету, пенсійного фонду і всіх місцевих бюджетів",  сказав Дерев’янко.

"Це ви, шановні українці, які борються за те, щоб ми мали право на захист вогнепальною зброєю. Також це ви, які борються за те, щоб ми мали можливість електронно голосувати і відправляти у відставку чиновників, якщо вони обманюють, крадуть і іншим чином їх звільнити неможливо",  додав він.

«Це сотні тисяч наших шановних жінок, які повинні бути більше представлені у владі на всіх рівнях, не тільки в сільській раді, а й в обласних, Верховній Раді, в уряді. Ми виступаємо разом з вами, щоб 50% жінок було представлено у владі", – сказав Дерев’янко.

Він додав, що він особисто і партія "ВОЛЯ" вже давно відстоюють ці позиції.

"Дуже важливо, щоб нас з вами не тільки почули, але й через два тижні побачили, що ми відстоюємо саме ці цінності. Щоб ми мали нормальну ліберальну податкову реформу, де нас не грабують податками, а ми сплачуємо податки, які підконтрольно використовуються – без олігархічних монополій, з великою конкуренцією у всьому підприємницькому середовищі",  сказав кандидат в Президенти.

Він закликав українців не вірити технологіям.

"Давайте покажемо через два тижні, що нас величезна кількість і ми відстоюємо свої права", – закликав Юрій Дерев’янко.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: