fbpx

Девід Бекхем використав трек гурту "ДахаБраха" для реклами свого бренду

Стиль життя 14:36, 10.01, 2018

Англійський футболіст Девід Бекхем опублікував рекламний ролик власного бренду House 99, в якому звучить композиція Sho Z-Pod Duba українського гурту "ДахаБраха".

Новий бренд House 99, назва якого відсилає до року весілля Девіда і Вікторії Бекхем, спеціалізується на продуктах для чоловіків, що включають засоби і інструменти по догляду за шкірою і волоссям, пише Громадське.

Як повідомила Громадському арт-менеджер гурту Ірина Горбань, переговори і залагодження формальностей щодо використання треку тривали близько 6 місяців. 

"Ми тішимося, що наша музика може бути доречною в будь-яких сферах життя, а також в будь-яких країнах світу", – сказала вона.

"ДахаБраха" – український етно-хаос гурт, що був сформований Владом Троїцьким у театрі "Дах". На рахунку команди 5 окремих альбомів ("На добраніч", "Ягудки", "На межі", "Light" та "Шлях") і один, записаний разом з білоруським тріо PortMone ("Хмелева project").

Раніше музику DakhaBrakha використовували в якості саундтреків для канадського фільму "Урожай Диявола", українського мультфільму "Мавка: Лісова пісня" і американського серіалу "Фарго".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: