fbpx

Дівчинка з Косова виграла срібну нагороду на "Chernivtsi Cup-2016"

Спорт 09:41, 27.04, 2016

23 квітня у Чернівцях, у фізкультурно-оздоровчому комплексі "Олімпія", відбувся найпрестижніший та найстаріший міжнародний турнір західного регіону України з карате – "Chernivtsi Cup-2016".

В змаганнях взяли участь 450 учасників з 33 спортивних клубів, в тому числі з Румунії та Молдови. Турнір у Чернівцях прирівняний до чемпіонату України з карате серед дітей. Всеукраїнські змагання з карате проводяться у віковій категорії від 14 років у категорії "юнаки", пише КУРС з посиланням на kosivart.

Косівщину на змаганнях представляла 11-річна спортсменка Роксолана Миронюк (Тюдів), яка здобула срібну медаль у категорії "діти". Вона є юною вихованкою тренера Віктора Калинчука (Кути). В Чернівцях вона провела чотири поєдинки, в яких жодного разу не програла. Останній бій за золоту медаль чемпіонату завершився з рахунком 0:0, проте судді надали перевагу спортсменці з Львівщини.

Роксолана вже не перший раз бере участь у міжнародних змаганнях "Chernivtsi Cup" – в 2015-му році вона здобула третє місце на цьому турнірі, а в 2014-му – перше місце. Загалом в Роксолани вже є два кубки та 11 здобутих медалей лише за три роки занять.

 

Тарас ПАСИМОК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: