fbpx

Для працівників франківського виконкому купили 441 лопату та три бензопили

Суспільство 16:53, 02.12, 2016

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради передав структурним підрозділам виконкому 441 лопату, а комунальним підприємствам – три бензопили.

Нагадаємо, на оперативній нараді 15 листопада міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків дав вказівку купити всьому виконкому лопати. Відтак 17 листопада виконком Івано-Франківської міської ради додатково виділив 150 тисяч гривень на боротьбу зі стихією у місті. Зокрема, на бензопили, лопати, спецодяг та паливно-мастильні матеріали.

Після того Марцінків підписав розпорядження  "Про організацію очистки території міста Івано-Франківська в зимовий період 2016-2017 рр.", відповідно до якого міський голова, заступники та працівники структурних підрозділів Івано-Франківської міської ради також залучатимуться до розчищення вулиць та площ від снігу.

Так, департамент житлової, комунальної політики та благоустрою закупив 441 лопату та три бензопили та передав їх на баланс структурним підрозділам виконкому.

Найбільше лопат отримало адміністративно-господарське управління – 161 лопату. 94 лопати дісталися департаменту соціальної політики, 32 – департаменту комунальних ресурсів, 29 – управлінню адміністративних послуг, 27 – фінансовому управлінню, 26 – управлінню реєстраційних процедур, 22 – департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини, 15 – департаменту освіти та науки, по 9 – управлінню з питань надзвичайних ситуацій, управлінню з питань державного будівельного контролю та департаменту культури. П’ять лопат отримало управління капітального будівництва та три – архівний відділ.

Комунальні підприємства "Муніципальна варта", "Електроавтотранс" та "Муніципальна дорожня компанія" отримали по одній бензопилі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: