fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • До 2022 року на Дністровській торгуватимуть джинсами та іншими "лахами", – влада Івано-Франківська відповіла на чергову петицію

До 2022 року на Дністровській торгуватимуть джинсами та іншими "лахами", – влада Івано-Франківська відповіла на чергову петицію

Суспільство 09:12, 18.12, 2015

Відповідь на електронну петицію 6-15 "Звільнення площі перед критим ринком від торгашів джинсами та іншими лахами" підписав заступник міського голови Франківська Богдан Білик. Це вже шоста петиція франківців, яка набрала необхідну для відповіді влади кількість голосів підтримки, – 250.

Відповідь опублікована на сайті електронних петицій до міської влади Івано-Франківська.

"Щодо розгляду електронної петиції "Звільнення площі перед критим ринком від торгашів джинсами та іншими лахами" повідомляємо наступне:

1

Рішенням IX сесії Івано-Франківської міської ради п’ятого демократичного скликання від 10.10.2006 року "Про затвердження Правил торгівлі на ринках" затверджено відповідні Правила торгівлі на ринках. Відповідно до пункту 5 вищевказаних правил за товарною спеціалізацією ринки можуть бути – з продажу продовольчих товарів, непродовольчих товарів, транспортних засобів, худоби та кормів, тварин і птахів, квітів тощо, а також змішані.

На підставі мирової угоди, затвердженої ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 22.02.2011 року та рішення Івано-Франківської міської ради від 29.12.2011 року № 544-18 "Про схвалення тексту договору оренди нежитлових приміщень торгового комплексу за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 5" між Івано-Франківською міською радою та ТзОВ "Торговий сервіс" 23.01.2012 року укладено договір оренди нежитлових приміщень за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 5, який діє до 31.12.2022 року.

Відповідно до умов договору вищевказані приміщення передаються в оренду для розміщення торговельних об’єктів з продажу продовольчих та непродовольчих товарів".

Така відповідь, яку городянам надав заступник міського голови Богдан Білик, фактично означає, що орендар цієї площі до 2022 року на свій розсуд визначає, чим саме там торгуватимуть.

Це вже шоста петиція, на яку відповідає влада. 

Читайте також: Окремі маршрути працюватимуть до 23.30,  влада Франківська відповіла на петицію про рух транспорту в нічний час

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: