fbpx

До Франківська приїде відомий німецький фантаст, щоби дати майстер-клас підліткам

Культура 12:46, 17.07, 2018

В рамках українсько-німецького року мов Гьоте-інститут в Україні та видавництво Discursus влаштовують авторські читання і майстер-клас письменника-фантаста з Німеччини Роберта М. Зоннтаґа в Івано-Франківську.

Зустрічі відбудуться 19-20 липня, анонсує видавництво Discursus.

19 липня, четвер, 18:00 – "Промприлад". Розмова Роберта М. Зоннтаґа з Ольгою Деркачовою про роман-антиутопію "Сканери". За участі перекладачки Люби-Параскевії Стринадюк.

КУРС писав, що видавництво Discursus оголосило передпродаж підліткового роману Роберта М. Зоннтаґа про світ у 2035 році. 

20 липня, п’ятниця, 12:00  відділ літератури іноземними мовами Обласної бібліотеки ім. Франка, що на вул. Незалежності, 46, відбудеться майстер-клас для підлітків "Напиши свій пригодницький роман".

Зустріч із німецьким письменником-фантастом Робертом М. Зоннтаґом – це заняття з творчопису для підлітків. Досвідчений письменник розповість, з чого почати, дасть поради, як продовжити, та чим завершити захопливий роман. 
Реєстрація за адресою: Mariia.Shubchyk@goethe.de

Довідково: Роберт М. Зоннтаґ (справжнє ім’я Мартін Шойбле) народився 1978 року в Льорраху, Німеччина. Працював журналістом у щоденній газеті "Вільна преса»"(Freie Presse) у Хемніці. Вивчав політологію в Берліні. Нині вільний письменник. Живе в Мюнхені. Автор кількох науково-популярних книг. За роман-антиутопію "Сканери" у 2013 році був нагороджений премією Німецького економічного клубу (Штуттґарт).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: