fbpx

До кінця тижня в Івано-Франківську створять пункти обігріву

Суспільство 08:01, 24.10, 2017

Про це йдеться у розпорядженні міського голови № 576-р.

Згідно з розпорядженням управління охорони здоров’я міської ради до 30 жовтня 2017 р. на базі стаціонарних закладів охорони здоров’я міста Івано-Франківська має створити цілодобові та денні пункти обігріву та видати відповідні накази про їх створення, визначити відповідальних осіб за роботою пунктів. А також забезпечити ці пункти необхідними медикаментами та ліжкомісцями, інформує Фіртка.

Департамент соціальної політики виконавчого комітету міської ради до 30 жовтня 2017 р. на базі Будинку нічного перебування повинен створити цілодобовий пункт обігріву.

Департамент соціальної політики, міський відділ УДСНС України в області, управління охорони здоров’я, міський відділ поліції Головного управління Національної поліції в області, КП "Муніципальна варта" повинні скласти спільні графіки роботи соціальних патрулів з визначенням маршрутів їх руху в місцях масового перебування громадян під час пониження температурного режиму.

Міський відділ управління ДСНС України в області до 2 листопада проводитиме обстеження приміщень пунктів обігріву щодо дотримання в них вимог правил протипожежної безпеки.

Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконкому міської ради доручено забезпечити пункти обігріву продуктами першої необхідності: чай, цукор, хліб тощо.

Контролюватиме виконання розпорядження заступник міського голови Олексій Кайда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: