fbpx

До освітян не надходило жодних офіційних скарг щодо харчування франківських школярів. ВІДЕО

Суспільство 17:53, 15.03, 2017

В харчуванні дітей порушень не виявлено. Йдеться про результати рейдів шкільними їдальнями, які нещодавно влаштували активісти й батьки дітей.

Принаймні про це повідомляють у Департаменті освіти і науки. Мовляв, поки жодних зауважень та офіційних повідомлень про недоліки не надходило, пише КУРС із посиланням на сюжет "Каналу 402".

Освітяни кажуть, що такі перевірки відбулися у ЗОШ № 7, 10 та 19.

Якщо говорити про заклади із найкращим харчуванням, серед таких – школа №3. Батьки запевняють, що на кухні чисто, а їжа завжди свіжа. Якщо щось не так, то, переконують батьки, вони одразу помітили б. І діти задоволені їжею  з'їдають цілі порції. Підприємець, який забезпечує харчування дітей у цьому закладі, каже, що секрет успіху простий: на кухні готують лише зі свіжих продуктів, які постачаються щодня.

Освітяни проводять опитування серед батьків і дітей щодо якості харчування у школах та дитсадках. Тож згодом буде сформовано рейтинг навчальних закладів, які найкраще надають ці послуги. Його планують оприлюднити на колегії Департаменту освіти і науки наприкінці березня.

Нагадаємо, наприкінці лютого "Мами Прикарпаття" перевіряли, як харчуються діти у франківських школах. 

Відтак директори франківських шкіл виступили проти батьківських перевірок харчування, якщо вони не погоджені з Департаментом освіти.

Нагадаємо, минулого року комісія освіти і науки міськвиконкому Івано-Франківська перевірила організацію харчування учнів у 12 загальноосвітніх навчальних закладах Івано-Франківська. Суттєві недоліки було встановлено в трьох закладах: ЗОШ № 21, 22, 24. 

Читайте також: Шкільні обіди в країнах світу: де дітей годують найгірше? ВІДЕО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: