fbpx

Дві нові спеціальності та міжнародна співпраця: університет Короля Данила відсвяткував початок навчального року

Суспільство 13:39, 02.09, 2017

Університет Короля Данила зустрів новий навчальний рік, об'єднавшись із Івано-Франківським фінансово-комерційним кооперативним коледжем ім. Степана Граната.

1 вересня студенти та професорсько-викладацький склад оновленого університету Короля Данила урочисто відзначили День знань. 

"Наш університет постійно розвивається. Так, цього року ми відкрили дві нові спеціальності: "готельно-ресторанна справа" і "туризм".

Значними є досягнення і в міжнародному співробітництві. Так, тільки за останні три місяці підписано дві міжнародні угоди про співпрацю з вузами Республіки Польща та одну угоду з німецьким ВНЗ, які дають нам можливість видавати подвійні дипломи для економістів та юристів, Університет виграв 4 індивідуальні гранти (два студентські та два викладацькі), делегація студентів зараз переймає студентський досвід в Грузії.

Також у вересні-жовтні відбудеться обмін делегаціями між представниками навчальних закладів Фінляндії і нашого Університету, а 15 жовтня ми вперше виступимо організатором міжнародного симпозіуму в Угорщині", – наголосив ректор навчального закладу Андрій Луцький.

Цього року і до коледжу, і до Університету вступило більше абітурієнтів, аніж в попередні роки.

У магістратуру ще можуть подавати документи до 15 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: