fbpx

Дві школи Надвірної досі без тепла

Суспільство 08:46, 07.11, 2017

Уже більш як два тижні на Прикарпатті триває опалювальний сезон. Незважаючи на це, діти двох шкіл з міста Надвірна не можуть відвідувати уроки через відсутність теплопостачання ТзОВ "Струмок" до приміщень закладів. Під удар потрапили ЗОШ № 1 та 2, також без тепла залишився районний центр дитячої творчості, а це загалом понад дві тисячі учнів.

З цього приводу під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Марії Савки відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформує прес-служба ОДА.
 

Як зазначалося, ТзОВ "Струмок" не виконує договору постачання тепла в освітні заклади.

Представники обласної влади наголосили, що фірма-виконавець впродовж кількох днів повинна забезпечити подання тепла у школи.

"Перш за все ми маємо ставити у пріоритет наших дітей та їхню можливість здобувати знання, – зазначила Марія Савка. – Наразі ж склалася ситуація, через яку було продовжено канікули. Враховуючи те, що органи влади зі свого боку виконують всі взяті на себе зобов’язання, то вимагаємо дотримання вами всіх пунктів договору щодо постачання теплоенергії".

Також посадовець зазначила, що в разі продовження невиконання договору про постачання тепла обласна влада звернеться до правоохоронних органів щодо оцінки дій посадових осіб підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: