fbpx

Двоє українців претендують на звання найкращого боксера року

Спорт 20:17, 19.12, 2018

Крім того, на звання тренера року був номінований Анатолій Ломаченко, який раніше отримав аналогічну нагороду за версією Sports Illustrated.

Українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко увійшли до числа претендентів на звання "Боксер року" за версією Асоціації журналістів Америки, які пишуть про бокс (BWAA), повідомляє Zaxid.net.

Василь Ломаченко в 2018 році виграв пояси WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) в легкій вазі (до 61,2 кг).

Усик став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі (до 90,7 кг) та захистив це звання в бою з британцем Тоні Беллью.

1

Зазначається, що на звання найкращого боксера 2018 року також претендують чемпіон WBO в першій напівсередній вазі американський боксер Моріс Хукер, чемпіон WBC в легкій вазі американець і потенційний суперник Ломаченка Майкі Гарсія, і чемпіон WBO в напівсередній вазі американець Теренс Кроуфорд.

Нагадаємо, що раніше українця Анатолія Ломаченка визнали найкращим тренером світу з боксу за підсумками 2018 року за версією впливового видання Sports Illustrated. А минулоріч Анатолія Ломаченка BWAA також визнавала найкращим тренером року.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!



 



https://zaxid.net/news/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: