fbpx

Директор Снятинського психоневрологічного інтернату розповів про підлеглих родичів

Суспільство 11:31, 29.12, 2014

На сесії Івано-Франківської обласної ради не вистачило голосів, щоб визнати роботу директора Снятинського психоневрологічного інтернату Михайла Пасічного задовільною.

При цьому не вистачило депутатських голосів, щоб визнати роботу Пасічного незадовільною.

Оскільки контракт з Пасічним закінчився, а облрада його не продовжила, голова обласної ради, згідно зі статутом підприємства, має право сам призначити тимчасово виконуючого обов’язки директора інтернату.

Заступник директора департаменту соціальної політики ОДА Ярослава Ульванська повідомила, що 25% працівників інтернату пов’язані сімейними зв’язками.

Крім того, за словами Ульванської, проти керівника інтернату була відкрита кримінальна справа за фінансові зловживання.

Михайло Пасічний зізнався, що в інтернаті працюють медсестрами дві його дочки, одна з яких перебуває у декретній відпустці. Вже 43 рік там також працює його сваха. Крім того, Пасічний розповів, що в інтернаті працює і його зять. Однак директор інтернату виправдовується, що до працевлаштування зятя він не має ніякого відношення, оскільки той працює в інтернаті з 1993 року.

Нагадаємо, депутати облради вже раніше говорили про працевлаштування директором Снятинського психоневрологічного інтернату Михайла Пасічного своїх родичів у цьому закладі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: