fbpx

Дискусія Meet the TEDx: фізичні вади як мотивація до успіху

Суспільство 18:43, 03.06, 2015

Цього разу на зустрічі Meet the TEDx обговорювали, як перетворити недоліки в переваги на шляху до своєї мрії.

Умовна інтелектуальна платформа, на якій тестують і обговорюють ідеї наступної конференції TEDx в Івано-Франківську, щосереди проходить в Urban Space 100. 

Несподіваний ракурс. Цього разу модератор Роман Фіщук запропонував дискусії з приводу відеолекції одного з лідера TED – Еймі Манінгс, жінки без ніг, яка зуміла прийняти свій фізичний недолік, подати іншим просто як особливість тіла і використати як мотивацію. Відтак зуміла стати моделлю і спонукала відомі американські компанії до розробки спеціальних протезів ніг для жінок.

"Як на мене, цей неповноцінний стан змусив цю спортсменку вийти за межі свого комфорту. Саме такий стан стимулював її шукати  шукати інших людей, ресурси, можливості. Це стимулювало її до особистісного розвитку і навіть призвело до розвитку інноваційних технологій, коли вона звернулася до дизайнерів, інженерів, інших спеціалістів",  відзначив модератор.

Він звернувся до присутніх, щоби звертали більше уваги на людей із фізичними вадами і відгукувалися на їхні прохання.

"Фізичні вади не є проблемою, якщо людина є свідомою",  підсумувала обговорення Антоніна Носко, компанія 23 ресторани.

У форматі неформальних зустрічей в Urban Space 100 триває підготовка до проведення в обласному центрі Прикарпаття конференції "TEDx Івано-Франківськ-2015".

Щосереди відбуваються дискусії на різні теми наступної конференції TEDx, яка пройде у Франківську 13 червня. 

Вже вдруге під час дискусії розігрується безкоштовний квиток на конференцію TEDx.

Івано-Франківськ долучився до масштабного міжнародного проекту TED у 2013 році. Це щорічні конференції, мета яких – розповісти якомога більшій кількості людей про цікаві ідеї, технології, досвіди, здатні змінити світ на краще. Саме тому гасло проекту – "Ідеї, варті поширення".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: