fbpx

Дзеса з Короликом посварилися через білборди

Політика 11:28, 06.09, 2017

Між депутатами облради Остапом Дзесою (БПП) і головою фракції "Свободи" Михайлом Короликом спалахнула суперечка через білборди з політичною рекламою у місті і області.

Дзеса з Короликом зчепилися на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, коли розглядали проект внесення змін до рішення облради від 24.07.2015 "Про перспективний план формування територій громад області". Пропоновані зміни стосувалися двох об'єднаних громад (ОТГ) в області. 

Михайло Королик заявив, що вважає "диким", що в ОТГ вже оголошені вибори без рішення облради, через що облрада тепер "доганяє". Голова комісії Остап Дзеса пояснив, що це не суперечить закододавству.

Королик не вгамувався і нагадав, що в області повсюди висять білборди з написами, що в ОТГ втричі зростуть бюджети. "Але ніхто не говорить, що разом з тим утричі ростуть ціни", – зазначив Королик.

Репліка "свободівця" обурила Дзесу.

"Я теж прекрасно бачу білборди у Франківську. У місті ні робочих місць, ні виробництва. Всі додаткові кошти у Франківськ надійшли завдяки децентралізації. Але ніхто не дякує уряду, ніхто не дякує президенту. А дякують одній людині", – відказав Дзеса.

Після погодження змін до перспективного плану Дзеса закликав депутатів розглядати питання без політики:

"Відкидаємо всі політичні моменти. Якщо у когось є до мене претензії, прошу вибачення", – сказав Дзеса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: