fbpx

Джамала записала "містичний" трек із етно-хаус командою "ДахаБраха"

Суспільство 13:41, 31.10, 2016

Сьогодні, 31 жовтня, у світ виходить композиція "Заманили" - спільна пісня співачки і тренера проекту "Голос країни-7" Джамали та етно-хаос гурту "ДахаБраха".

Автором тексту стала Джамала, а музика народилася в результаті шестигодинного джему співачки та гурту "ДахаБраха". Пісня виходить одразу в двох версіях – Original та Morphom version.

Саундпродюсером original версії синглу виступив Юрій Хусточка, один із засновників груп "Океан Ельзи", Esthetic Education, Millionkopek та ін. Саундпродюсером другої версії виступив Роман Черенов, лідер електронного проекту Morphom.

Читайте також, будь ласка: Джамала зняла кліп на покинутій військовій базі на Прикарпатті. ВІДЕО

"Ми з "ДахаБраха" давно стежили за творчістю одне одного і відчували взаємну симпатію. Рік тому вони запропонували разом поджемити, як це роблять джазові музиканти, і подивитися, що з цього вийде. Це був дуже цікавий досвід, процес нас одразу захопив. У нас було буквально дві репетиції, на яких і оформилася композиція "Заманили". "ДахаБраха" вплели в мелодію фрагмент рідкісної народної пісні "На добраніч, Галю", яку можна віднести до містичного фольклору через те, що у ній фігурують персонажі української міфології", – розповіла про трек Джамала, інформує ТСН.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: