fbpx

Екс-директор міського стадіону "Рух" Іван Слюсар відбувся штрафом у 25,5 тисяч гривень за хабар

Суспільство 12:19, 29.05, 2015

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі колишнього директора стадіону "Рух" Івана Слюсара, який був обвинувачений у хабарництві.

Директор Івано-Франківського міського стадіону "Рух" Іван Слюсар звинувачувався у злочині, передбаченому частиною 3 статті 368 ККУ (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Посадовцю була пред'явлена підозра у вимаганні та отриманні неправомірної винагороди у розмірі 7,5 тисяч гривень.

На судовому засіданні він свою вину повністю визнав та покаявся, що вплинуло на вирок суду. Окрім цього, суд врахував й інші пом’якшуючі обставини, зокрема пенсійний вік обвинуваченого.

Суд розглянув справу за скороченою процедурою, оскільки Іван Слюсар визнав свою вину та сприяв розслідуванню. На засіданні присутні обмежились допитом підсудного.

Заслухавши показання підсудного та вивчивши дані, що характеризують особу, суд виніс вирок – штраф у розмірі 25,5 тисяч гривень із забороною обіймати посади протягом двох років. Окрім цього, Іван Слюсар зобов’язаний сплатити витрати, пов’язані із експертизою (4915 грн), та повернути 7,5 тисяч гривень, які він взяв як хабар.

Як повідомляв КУРС, разом із головою Фонду держмайна міської громади Івано-Франківська Богданом Чупірчуком його затримав УБОЗ безпосередньо під час отримання неправомірної грошової винагороди – з хабарем в автомобілі на залізничному вокзалі. Обвинувачений знаходився на підписці про невиїзд.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: