fbpx

Екс-начальник франківського держархбудконтролю Тарас Рибак хоче повернутися на посаду

Політика 13:21, 02.07, 2018

Колишній начальник управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тарас Рибак знову претендує на цю посаду.

На днях Тарас Рибак подав до НАЗК е-декларацію кандидата на посаду начальника Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Як писав КУРС, Рибак очолював управління з березня 2016 до липня 2017 року. Відтак був звільнений за згодою сторін. Як йдеться в декларації, після звільнення Тарас Рибак перебував на обліку у центрі зайнятості, де отримав 36 890 грн соціальної допомоги. Ще 52 233 грн Рибак у 2017 році заробив в управлінні з питань ДАБК до звільнення. Його дружина Романа Рибак заробила минулого року 40 269 грн. При цьому готівкою Рибак заощадив 3 тис. доларів.

Нагадаємо, коли Рибака призначали на посаду у 2016 році, він подав декларацію за попередній рік, в якій вказав річний дохід 24 гривні. Раніше Тарас Рибак працював заступником начальника та начальником інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Івано-Франківській області до її ліквідації в серпні 2014 р. згідно з постановою Кабміну. У липні 2014-го прикарпатський "Правий сектор" звинуватив Рибака в отриманні хабарів від підприємців-забудовників і вимаганні грошей від інспекторів ДАБІ. 

У березні 2016 року Тараса Рибака міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків представив на оперативній нараді. Після звільнення Рибака т.в.о. начальника управління став начальник відділу контролю за будівництвом управління з питань ДАБК Олег Семків.

Як повідомили у приймальні управління, зараз Семків перебуває на лікарняному.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: