fbpx

Фірма франківського нардепа виграла майже 200 млн гривень на ремонт дороги Львів – Івано-Франківськ

Суспільство 15:48, 15.06, 2015

Фірма "ПБС", яку пов'язують з народним депутатом від Івано-Франківська Олександром Шевченком, відновлюватиме покриття на 19,3 кілометрах дороги від села Давидів до кордону з Івано-Франківщиною (через Бібрку).

Служба автомобільних доріг у Львівській області підбила підсумки тендеру на ремонт дороги у напрямку Івано-Франківська, повідомляє Галка з посиланням на прес-службу установи.

За підсумками тендеру у цьому році будуть відремонтовані дві ділянки протяжністю у 23 кілометри, на які уряд виділив 200 мільйонів гривень. 

Зокрема, меншу ділянку – 3 кілометри ремонтуватиме ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Значно більший і ласий шматок роботи дістався фірмі "ПБС", яка є близькою до народного депутата України Олександра Шевченка.

Нагадаємо, Олександр Шевченко був особисто присутнім під час розкриття пропозицій у цьому тендері.

Ремонтні роботи мають розпочатися вже ближчим часом, повідомили львівські дорожники.

Як відомо, минулого року фірма "ПБС" взялася до ремонту вулиці Набережної після особистого втручання у тендерний процес Олександра Шевченка. За підсумками переговорів з обласною владою, переможець тендеру "Трейдзахідбуд" віддав можливість прокладати асфальт саме "ПБС".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: