fbpx

Франківці вимагають повернути у комунальну власність землі гаражного кооперативу "Соколи" на Вовчинецькій

Суспільство 12:46, 26.11, 2015

Громадський активіст Володимир Кушніренко зареєстрував електронну петицію до влади Івано-Франківська з вимогою повернути земельну ділянку по вулиці Вовчинецькій, 225 площею 6,022 га, в комунальну власність міста.

"Враховуючи складну конфліктну ситуацію, яка виникла з приводу користування земельною ділянкою власниками більш як 1500 гаражів, членами гаражного кооперативу "Соколи", пропоную провести аудит рішень Івано-Франківської міської ради і Вовчинецької сільської ради щодо передачі в оренду та власність земельної ділянки по вулиці Вовчинецькій, 225 в місті Івано-Франківську, яку намагається привласнити приватна структура дружини директора АТВТ "Родон" Каспрука Я. Я. Здійснити заходи щодо повернення цієї земельної ділянки в комунальну власність міста", – йдеться в петиції.

Проголосувати за петицію можна тут.

Як раніше уже писав КУРС, півтори тисячі власників гаражів, які знаходяться по вул. Вовчинецька, 225 в Івано-Франківську, кілька років воюють з правонаступником заводу "Родон" – фірмою "Х-Адванс" за землю. Люди вважають, що підприємство незаконно приватизувало ділянку площею шість гектарів під їхніми гаражами.

Конфлікт розпочався з того, що кілька років тому на прохідній автостоянки фірма встановила шлагбаум та замовила приватну охорону. Плату за в’їзд керівництво "Х-Адвансу" встановлювало самовільно, а про зібрані гроші не звітувало.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: