fbpx

Франківчани займатимуться спортом 40 годин в режимі нон-стоп

Стиль життя 17:10, 07.05, 2015

20 червня в Івано-Франківську проведуть "Спорт фестиваль "40". Це 40-годинний спортивний марафон, в якому будь-який мешканець міста може взяти участь та обрати вид спорту, який йому до вподоби.

Організаторами фестивалю є "Гаряче спортивне середовище" за підтримки "Теплого міста".

Спортивні ігри проводитимуться в чотирьох напрямках: сімейні ігри, індивідуальний спорт, танці та командний спорт. Про це сьогодні в "Urban Space 100" розповів організатор спорт-марафону Сергій Караванець.

Марафон розпочнеться 20 червня о 6 ранку та триватиме до 22 год. 21 червня. Організатори фестивалю сподіваються, що участь у заході візьмуть близько 1500 людей.

На проведення фестивалю потрібно близько 90 тисяч гривень. Тому участь у спорт-марафоні платна: вартість участі однієї людини в танцях, індивідуальних та командних видах спорту при реєстрації до 20-го травня – 125 грн, з 21-го травня – 175 грн. Участь в сімейних видах спорту з однієї особи до 20 травня – 200 грн, після – 250 грн. Для учасників АТО та членів їх родин участь у спорт-фестивалі безоплатна.

Для участі у фестивалі можна зареєструватись на сайті "Спорт фестиваль "40".

Основними локаціями для проведення спорт-марафону буде міський парк ім. Т. Шевченка, міське озеро, коледж фізичного виховання та стадіон "Наука".

Одною з цікавинок фестивалю буде перший в Україні масовий соціальний танець.

"Ми хочемо встановити рекорд по Україні з наймасовішого танцю. Хочемо, щоб це був перший танець міста в країні. Це буде танець Івано-Франківська. Зараз для нього спеціально пишуть музику", – розповів Караванець.

Спортивні змагання будуть проводитись не тільки вдень, а й вночі. Організатори обіцяють різні акції, квести та батли.

Крім традиційних для франківчан видів змагань, таких як міні-футбол, волейбол, армреслінг, лазертаг, альпінізм, під час фестивалю будуть і нові види змагань, такі як квідич чи змагання з чу-ва-чі. А з Карпат привезуть натренованих коней для кінного спорту.

До проведення фестивалю організатори спеціально створили мотиваційний відеоролик.

"Цим роликом ми намагались зацікавити різні верстви населення та показати їм, що спорт може бути цікавий для кожного", – відзначив Сергій Караванець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: