fbpx

Франківець Андріан Волгін сьогодні звільнений з полону

Суспільство 18:14, 02.01, 2015

Сьогодні були звільнені ще четверо полонених. Серед них франківець Андріан Волгін. Українських бійців обміняли на одного терориста.

Історію обміну розповів на своїй сторінці у Фейсбук командир добровольчого батальйону "Дніпро" Юрій Береза.

"29 грудня бійці "Дніпро-1" взяли диверсанта і привезли до Дніпропетровська. Після того, як командування "Дніпро-1" провело допит терориста "Востоку", його відправили до лікарні. Там він провів три дні. Злочинів на ньому – на два довічних ув'язнення. Але сьогодні ми виміняли його на трьох хлопців ЗСУ і одного бійця "Донбасу", якого з відмороженями тримали у ямі. Родичі!!! Ваші діти скоро будуть у лікарні ім. Мечникова! Живі та вільні!" – написав Юрій Береза.

З полону звільнені: Волгін Адріан Вікторович, 12.10.1984, "Донбас"; Прокопович Вадим Адамович, 3.07.1971, 128-й гірничо-піхотний корпус; Стаценко Денис Вадимович, 13.11.1988, 2-е БТРО "Горинь"; Борисов Єгор Олександрович, 8.10.1991, 208-а зенітно-ракетна батарея.

Майданівець, доброволець батальйону "Дніпро" Андріан Волгін одним із останніх вийшов з "Іловайського котла", де був поранений. Перервав лікування у Київському шпиталі і повернувся на Донбас, щоби визволити з полону побратимів. Відтак під Горлівкою був полонений вдруге.

Портрет Андріана Волгіна у госпіталі малював калуський художник, солдат Володимир Безрукий.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: