fbpx

Франківська облрада оплатить навчання в магістратурі чотирьох депутатів

Політика 19:42, 12.12, 2016

За клопотанням ректора Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу обласна рада оплатить навчання в магістратурі чотирьом депутатам та одному помічнику за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”.

Відповідне рішення обласна рада прийняла на останній сесії.

Освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за бюджетні кошти здобуватимуть два депутати від партії "Свобода" – Василь Попович та Михайло Іваночко, позафракційний Михайло Якимчук та депутат від "Самопомочі" Святослав Никорович. Також облрада вирішила оплатити навчання Крістіні Кубишкіній – помічнику-консультанту депутата обласної ради, яка перебуває у кадровому резерві Богородчанської селищної ради.

1

Святослав Никорович та Крістіна Кубишкіна.  Фото з Фейсбуку Никоровича

Так, виконавчий апарат обласної ради оплатить 21 195  гривень за їх навчання у першому семестрі 2016-2017 навчального року.

Нагадаємо, напередодні сесії облради постійна комісія Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків затвердила перелік депутатів та осіб, які перебувають у кадровому резерві органів місцевого самоврядування, що були направлені на навчання органами місцевого самоврядування до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: