fbpx

Франківська письменниця Поліна Кулакова презентувала у рідному місті трилер "Корсо"

Суспільство 08:43, 30.05, 2017

В Івано-Франківську відбулась презентація трилера молодої письменниці Поліни Кулакової під назвою "Корсо".

Це вже другий її роман, перший – "Я пам’ятатиму твоє обличчя" – побачив світ у 2014 році. Книгу видало видавництво "Дискурсус", пише ГК.

"Книгу частіше позиціонують як детективний трилер, але я вважаю, що тут доречніше сказати "психологічний трилер". Написала я його досить давно – процес тривав дев’ять місяців, потім рукопис два роки лежав у шухляді. Потім, коли він "відлежався", я відчула – настав час випустити книгу до людей. Мабуть, я скучила за всім цим – бігати, їздити, презентувати книжку. Назва роману пов’язана з тим, що один із персонажів – великий пес, такий собі мовчазний свідок породи Cane Corso. Коли я була маленькою, мої батьки займались у кінологічному клубі і одного дня розповіли мені про цю екзотичну породу. Я загорілась мрією мати такого пса, потім я виросла, влаштувалась на роботу – і виявилось, що в моєї колеги є пес такої породи", – поділилась Поліна Кулакова.

На презентацію, яка відбулась у книгарні "Є", прийшло декілька десятків друзів та фанатів творчості письменниці. До книги було попередньо відзнято буктрейлер.

"Це роман про серійного вбивцю – є невелике місто, в ньому відбувається серія вбивств жінок. Один із персонажів, власне, і є вбивцею. Іншим персонажем є дівчина, з якою в один момент перетинається маньяк – вона стає свідком одного зі зникнень. А ще книга – про добро і зло, зокрема про те, що немає ні абсолютного добра, ні абсолютного зла", – розповіла письменниця про сюжет своєї книги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: