fbpx

Франківська влада готова викупити "Олімп", за який голодує Андріан Волгін

Суспільство 09:48, 25.10, 2016

Міська влада Івано-Франківська звернеться до адміністрації Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника з пропозицією придбати спорткомплекс "Олімп".

Про це на оперативній нараді заявив міський голова Руслан Марцінків, пише Репортер.

“Офійціно звертаємося до адміністрації Прикарпатського національного університету: місто готове придбати спорткомплекс “Олімп” і зробити з нього форму комунальної власності”, – заявив Марцінків.

Також Марцінків запопонував Андріану Волгіну очолити комісію з вирішення питання
спорткомплексу “Олімп”.

“Паралельно направляємо лист до ПНУ ім. В. Стефаника – готові вести перемовини щодо купівлі спорткомплексу”,  написав Марцінків у Фейсбук.

Андріан Волгін у коментарі зазначив, що створивши комісію, можна “усе угробити”.

“У нас в Україні, хочеш угробити діло – створи комісію. Ще сім місяців тому була створена в облраді комісія, на рахунок того щоб аний обєкт пішов у комунальну власність. Ну раз ми зібрались, два зібралися, а потім чиновники ліквідували департамент освіти та спорту, і про спортзал усі забули” – говорить депутат.

Проте Волгін погоджується з тим, що потрібно сідати і говорити, як рухатися далі.

“Програма мінімум, щоб об’єкт використовувався за призначенням. Моє завдання щоб туди вернулися всі секції спорту” – розповідає Волгін про мету голодування.

Як повідомляв КУРС, вчора опівночі депутат міської ради Андріан Волгін під стінами міської ради розпочав сухе голодування. Волгін вимагає повернути у комунальну власність спорткомплекс “Олімп”. Вчора депутат пообіцяв не припиняти сухе голодування допоки питання спорткомплексу “Олімп” не буде вирішене.

Нагадаємо, депутат у п’ятницю на сесії Івано-Франківської міськради публічно повідомив, що вдасться до “сухого” голодування, щоби врятувати “Олімп”. Наразі спорткомплекс належить Прикарпатському національному університету. Депутат пропонує, щоби міська влада викупила спорткомплекс у ПНУ. А також вважає, що правоохоронні органи повинні перевірити законність “схеми”, за якою “Олімп” свого часу перейшов у приватні руки.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: