fbpx

Франківські СБУшники затримали інформатора терористів з "ЛНР". ВІДЕО

Суспільство 13:55, 26.10, 2017

Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури затримали у районі Лисичанська Луганської області інформатора терористичного угруповання "ЛНР".

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець регулярно передавав дані бойовику незаконних збройних формувань так званої "ЛНР". Від куратора інформатор отримав завдання збирати відомості про напрями руху, місця дислокації, склад та чисельність військової техніки Збройних Сил України. Зловмисник також отримав вказівку інформувати терористів про місцевих мешканців, які служать у військових підрозділах та правоохоронних органах.

Під час обшуку за місцем проживання інформатора оперативники виявили тротилову шашку, гранату Ф-1, велику кількість набоїв різного калібру. У зловмисника також вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон, через які передавав дані бойовикам.

Слідчі Управління СБУ в Івано-Франківській області повідомили інформатору про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 258-3 та 263 Кримінального кодексу України. 
Тривають невідкладні слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: