fbpx

Франківські "укропівці" хочуть, щоб мер з депутатами здавали аналізи перед сесією

Суспільство 10:51, 09.04, 2019

Депутат Івано-Франківської міської ради від фракції "Укроп" Віталій Мерінов під час засідання сесії міськради закликав міського голову Руслана Марцінківа організувати здачу аналізів на наркотики перед наступною сесією.

Депутат хоче, щоб аналізи напередодні чергового засідання сесії Івано-Франківської міської ради здали міський голова Руслан Марцінків, його заступники та депутати міської ради.
 
Свою ініціативу Мерінов обґрунтував тим, що "депутати не завжди поводяться адекватно та приймають цікаві рішення".
 
Руслан Марцінків не підтримав ініціативи Мерінова.
 
"Я відмовляюся брати участь в клоунаді. І вважаю, так повинні робити кандидати у президенти. Так і казати: відмовляюся брати участь у клоунаді. Замість того, щоб обговорювати програми, щоб обговорювати, куди країна рухається, ми перетворюємо все у клоунаду", – сказав Марцінків.
 
Тема здачі аналізів на наркотики та алкоголь топова в українських ЗМІ з минулого тижня. Коли кандидат у президенти Володимир Зеленський висунув вимогу медичної експертизи обох кандидатів як передумову дебатів між ними, щоб "довести народові, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".
 
Порошенко погодився на заклик Зеленського провести такі дебати в Національному спортивному комплексі "Олімпійський" у Києві і заявив, що чекає Зеленського для такого аналізу в медпункті НСК "Олімпійський" уже вранці 5 квітня. У штабі Зеленського у відповідь заявили, що не довіряють державній лабораторії, і закликали Порошенка звернутися до "незалежної лабораторії".

 

Врешті вранці 5 квітня обидва кандидати здали аналізи в різних місцях: Порошенко на "Олімпійському", Зеленський у приватній лабораторії.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: