fbpx

Франківський фотограф робить серію фотосесій у стилі ню на промзонах. ФОТО

Стиль життя 14:21, 29.09, 2016

Відомий франківський фотограф Сергій Мосевич працює над серією фотосесій в стилі ню на різноманітних закинутих промислових зонах міста.

Про це він повідомив в соцмережах та опублікував світлини, які нещодавно зробив на закинутій шоколадній фабриці по вулиці Січових Стрільців у Франківську. 

"Вчора на фотосесії розговорились про зйомки в закинутих будинках-заводах. Для мене це можливість показати місто, яке ховається за неоновими вивісками і відреставрованими фасадами. Протиставити красу моделі і знищеного інтер'єру. Зрештою – нагадати про історію міста",  написав Сергій Мосевич.

В коментарі КУРСу він розповів, що спробує організувати наступну фотосесію на закинутому солодовому цеху по вулиці Тичини.

"Палац Потоцьких, шоколадна фабрика, солодовий цех  це все приватна територія. Сумно, що наші діти вже цих речей не застануть",  розповідає фотограф.

Сергій Мосевич розповів, що не всі світлини будуть у стилі ню, але більшість із них саме в такому жанрі.

"Серію збираю вже рік, у вільний від інших зйомок час, тому просувається не надто швидко. Встигнути б зібрати серію, поки все не знищать",  розповів фотограф.

Про роботи Сергія Мосевича КУРС писав у статті: Оголена краса: ню по-франківськи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: