fbpx

Франківський медуніверситет отримав міжнародну відзнаку за якість клінічних досліджень

Суспільство 10:11, 28.01, 2019

Працівникам кафедри фтизіатрії і пульмонології з курсом професійних хвороб Івано-Франківського національного медичного університету та обласного фтизіопульмонологічного центру вручено відзнаку від міжнародної дослідницької організації Syneos Health.

Фахівці ІФНМУ отримали відзнаку "За високу якість при проведенні міжнародних клінічних досліджень і внесок у покращення здоров’я та доступності лікування пацієнтів у цілому світі".

«Серед дослідницьких команд всього світу цю нагороду отримують ті заклади, які демонструють високу якість проведення клінічних досліджень, відмінну увагу до безпеки пацієнта, мінімальну кількість відхилень від протоколу дослідження та злагоджену командну роботу",  розповідає завідувач кафедри професор Микола Островський.

Сьогодні на кафедрі продовжуються дослідження новітніх методик лікування хворих на хронічне обструктивне захворювання легень, бронхіальну астму, ідіопатичний легеневий фіброз, муковісцидоз та туберкульоз легень не лише для мешканців міста та області, а й всього західного регіону держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: