fbpx

Франківський медуніверситет став "Лідером інновацій в освіті" та отримав золоту медаль. ФОТО

Суспільство 10:19, 25.10, 2018

23-25 жовтня в Київському палаці дітей та юнацтва під патронатом Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України відбувається Десята міжнародна виставка "Інноватика в сучасній освіті". Участь у події беруть понад 550 навчальних закладів і закладів післядипломної освіти.

У конкурсі "Лідер інновацій в освіті" в номінації "Інновації в підвищенні якості освіти" Івано-Франківський національний медичний університет удостоєно почесного звання "Лідер інновацій в освіті" із врученням відповідної стели та грамоти, повідомили у прес-службі ІФНМУ.

У номінації "Інновації у науковій співпраці студентів і викладачів – важливий фактор забезпечення якості вищої освіти" наш університет нагороджено "Золотою медаллю" виставки.

Як повідомив завідувач кафедри гігієни та екології професор Михайло Мізюк, експозицію ІФНМУ на виставці оглянули і дали високу оцінку досягненням університету президент Академії педагогічних наук України Василь Кремень та директор Інституту модернізації змісту освіти МОН України Олег Спірін.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: