fbpx

Франківський "Ураган" розгромив "Food Centre-СумДУ" та вийшов у фінал Кубка України. ВІДЕО

Спорт 17:04, 29.03, 2019

Підопічні Максима Павленка не залишили шансів своїм опонентам, вразивши їхні ворота 7 разів.

Обидва суперники розпочали матч дуже жваво. На першій хвилині по одній нагоді, аби відзначитися, мали Ігумнов та Когут, інформує прес-служба Асоціації футзалу України.

Втім, для гравця франківців це була лише розминка, і за хвилину м’яч після його дальнього удару зрикошетив від Мисловського точно у ворота сумчан.

Це взяття воріт неабияк спантеличило гостей, і, навпаки, додало впевненості "драконам", які захопили ініціативу.

На 5-й хвилині після удару Шеремети здалеку лише стійка врятувала володіння Козаченка.

До середину тайму "ураганівці" зуміли втілити свою перевагу у ще 2 голи. Спочатку Юрій Когут елегантно обіграв Острогу та оформив дубль, прошивши кіпера гостей.

Реакція Сергій Песоцького була миттєвою – головний тренер "студентів" взяв тайм-аут, але фактично одразу Микитюк потужним ударом ледь не зламав поперечину, від якої м’яч опустився за лінію воріт Козаченка.

Однак на цьому команда Максима Павленка не зупинилася. Ще до перерви господарі довели свою перевагу до п’яти м’ячів. Спочатку кіпер сумчан відбив м’яч перед собою після удару Фаренюка, а першим на добиванні виявився Кордоба, який проштовхнув м’яч у ворота.

Довершив гольову звитягу у першому таймі Абакшин, який після пасу Шеремети зумів прийняти м’яч поруч з воротами Козаченка і потужно пробив у кут воріт.

На початку другої половини зустрічі гості намагалися повернутися у гру, але забити швидкий гол не вдалося. З ударом Остроги впорався Колток, перевівши м’яч на кутовий, а от пострілу Прощенка не вистачило точності.

Натомість "дракони" зуміли довести рахунок до розгромного. На 30-й хвилині Лебідь після скидки Абакшина яскравим ударом зробив рахунок на табло 6:0, а трохи більш ніж за хвилину до завершення зустрічі Сторожук не отримав належної опіки на фланзі, зумівши обробити м’яч та розстріляти воротаря опонентів з близької відстані.

 

Тож 7:0 – іванофранківці чекають на свого суперника у фіналі, а сумчани залишають турнір на стадії 1/2 фіналу.

«Ураган» – «Food Centre-СумДУ» – 7:0 

Голи: Когут (2, 9), Микитюк (9), Кордоба (15), Абакшин (17), Лебідь (30), Сторожук (39)

Вилучення: Зеленський (37)

«Ураган» (Івано-Франківськ): Роман Колток (Володимир Кардаш, 38) – Андрій Федюк (к), Роман Кордоба, Артем Фаренюк, Юрій Когут – Микола Микитюк, Андрій Лисенко, Ярослав Лебідь, Руслан Шеремета, Микита Сторожук, Андрій Цілик, Даниіл Абакшин, Владислав Моспан

«Food Centre-СумДУ» (Суми): Юрій Козаченко – Дмитро Ігумнов, Роман Прощенко, Євген Мороз, Віталій Катеринін – Роман Зеленський, Максим Мисловський (к), Руслан Острога, Агіл Велієв, Денис Довгополов, Костянтин Сорока, Костянтин Петухов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: