fbpx

Франківський журналіст продає книжки польської поетеси, щоб допомогти Станіславчику Фармузі

Суспільство 21:06, 09.07, 2018

Івано-Франківський журналіст Володимир Гарматюк пропонує придбати повість "Розповідь для друга" та збірку оповідань "Знайомий з Котора" польської поетеси і письменниці Галини Посвятовської, перерахувавши кошти на лікування Станіслава Фармуги.

"Багато років тому цілком незнайомі люди зібрали їй гроші на складну операцію на серці в Америці. Це врятувало їй життя. Вона написала про це у своїй повісті "Розповідь для друга". А ще написала багато цікавих і глибоких віршів.

Може, тепер вона допоможе незнайомому їй хлопцеві 9-річному Станіславові Фармузі, який перебуває на лікуванні у відділенні онкогематології Івано-Франківської ОДКЛ.

Пропоную придбати повість "Розповідь для друга" та збірку оповідань "Знайомий з Котора" Галини Посвятовської, перерахувавши кошти на лікування Станіслава!

Купуйте собі, не хочете собі – віддайте в бібліотеку, школу, подаруйте знайомим, друзям, незнайомим людям, які, як ті, що колись Посвятовській, допоможуть Станіславові!" – написав Гарматюк у Фейсбуці.

До речі, обидві збірки перекладав з польської Володимир Гарматюк.

Він пропонує перерахувати на рахунок батька Станіслава Андрія Фармуги "хто скільки вважає за потрібне". Відтак потрібно переслати Гарматюку (його сторінка у Фейсбуці за посиланням>>>) квитанцію про оплату і координати платника, аби домовитися про передачу книжок.

Нагадаємо, у 9-річного Станіслава Фармуги – сина івано-франківського ветерана АТО Андрія Фармуги – нещодавно виявили гострий лейкоз – рак крові.

Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:
Картковий рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: