fbpx

Франківці подали 133 проекти на співфінансування з міською радою

Економіка 17:33, 09.04, 2019

Вже четвертий рік в Івано-Франківську працює програма "Партиципаторне бюджетування", більш відома як "Бюджет участі". Цього року вперше вона відбувається за новими правилами, які формувалися разом із громадськістю.

У п’ятницю, 5 квітня, завершився прийом проектних заявок програми. Розпочали його 11 березня, й за цей час франківці подали 133 ідеї, як зробити Івано-Франківськ кращим.

У рамках інформаційно-освітньої кампанії протягом 6 днів відбувалися заняття "Школи Бюджету участі". Її за 6 днів відвідали близько 60 учасників школи. Тут всі охочі могли дізнатися, що таке бюджет участі, та отримати допомогу у заповненні заявки.

Зі 133 проектів – 45 великих і 88 малих. Також 48 в категорії "Освітніх" та 85 в категорії "Інше". 17 проектів були подані через електронну пошту.

Голосування розпочнеться 22 квітня та триватиме до 20 травня. Перший тиждень воно буде лише електронним на сайті. Далі – можна буде голосувати в ЦНАПах – центральному та 3 територіальних підрозділах (вул. Галицька, Мазепи та Івана Павла ІІ).

Крім цього, буде можливість проголосувати у мобільному ЦНАПі, який курсуватиме містом у попередньо визначені години та за визначеним маршрутом.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: