fbpx

Франківці зможуть придбати легальні ялинки на чотирьох ринках. АДРЕСИ

Суспільство 10:09, 10.12, 2018

Обов'язкове маркування, пластикові бірки та спеціальний штрихкод – саме так повинна виглядати ліцензована ялинка на ринках Івано-Франківська. А придбати франківці їх зможуть на визначених ринках за чотирма адресами.

Відповідне розпорядження про організацію торгівлі новорічними деревами підписав міський голова Руслан Марцінків, інформує прес-служба МВК. Ним передбачено продаж легальних ялинок на чотирьох ринках:

– на вул. Старозамковій, 2;
– на вул. Стуса, 17;
– на вул. Симона Петлюри, 2;
– на вул. Тролейбусній, 2.
Міський голова Руслан Марцінків закликав франківців бути уважними та обов'язково звертати увагу на спеціальне маркування при купівлі ялинок. Адже дерева без маркування  це результат браконьєрської вирубки лісів.

Нагадаємо, з 10 грудня правоохоронці перевірятимуть місця заготівлі та продажу ялинок на наявність дозвільних документів.

Самовільне вирубування дерев хвойних порід тягне за собою накладання штрафу – 538,99 грн, де 85 грн адміністративний штраф та 453,99 грн – збитки за одну незаконно зрубану новорічну ялинку.

Як писав КУРС, до новорічних свят в Івано-Франківській області офіційно зрубають 24 900 ялинок та 83 850 новорічних гілок.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: