fbpx

Будинки та пам’ятники розкажуть історію: франківців від 6 до 60+ років запрошують на інтерактивний квест

Стиль життя 18:01, 08.08, 2018

Центр польської культури та європейського діалогу запрошує активних та допитливих іванофранківців взяти участь у краєзнавчо-пізнавальному квесті "Місто-зірка".

Квест розпочнеться 11 серпня об 11:00 год. на території Палацу Потоцьких.

До участі запрошують сім’ї, осіб від 6 до 60+ років. Максимальна кількість учасників в команді – 6 осіб.

Вимоги:

  • у команді має бути 2 дорослих;
  • наявність одного мобільного телефону чи планшета з вбудованим сканером та підключенням до мережі Інтернет.

"Ми підготували різноманітні локації, на яких команди зможуть проявити усі свої вміння, згуртованість та кмітливість. Саме ці умови гарантують справжнє задоволення від спільного відпочинку та відчуття повного сімейного єднання. Програма триватиме з 11:00 до 15:00 год.", – інформують організатори.

"Місто-зірка" – так називається новий інтерактивний туристичний маршрут. Його особливість – в QR-кодах, розміщених на будинках або біля пам’ятників. Зчитуючи коди за допомогою планшетів або мобільних телефонів з вбудованим сканером, ви потрапите на інтернет-ресурс з історичною довідкою про об’єкт, цікавими завданнями та шляхом до наступної локації.

"Такого типу маршрути вже існують у нашому місті, проте більшість поданих нами точок відрізняється. Створений маршрут охоплює не тільки історичну, центральну частину міста, але й околиці. На основі цього маршруту можна формувати будь-які траси проходу, створювати інтерактивні квести не тільки для туристів, але й для самих мешканців міста, студентів, учнів", – говорить Мар’я Осідач, директор Центру польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: