fbpx

Франківців запрошують на ековелопрощу до Крилоса

Стиль життя 15:10, 30.05, 2016

У Всесвітній день навколишнього середовища, 5 червня 2016 року, відбудеться проща екологів та захисників Божого створіння до Галицької чудотворної ікони Божої Матері в селі Крилос Галицького району.

До участі в прощі запрошуються працівники державних та громадських природоохоронних організацій, а також усі, хто усвідомлює особисту відповідальність за Богом створений світ і прагне через молитву перепросити Творця за кривду, завдану людиною Його створінню.

У часі прощі всі охочі матимуть унікальну нагоду через Боже Слово та за молитвами святого Івана Павла ІІ, до мощей якого можна буде приклонитися в часі прощі, відчути себе невід’ємною частиною Богом створеного світу і, уповаючи на Боже милосердя, покаятися за особисті гріхи та пережити радісні хвилі гармонійного поєднання молитви і відпочинку в мальовничому центрі древньої Галицької держави.

Для більш відважних та любителів подорожувати велосипедом пропонується участь у велопрощі, котра розпочнеться о 7:30 від Архикатедрального Собору Воскресіння Христового (майдан Шептицького, м. Івано-Франківськ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: