fbpx

Франківців запрошують на перегляд «Кров’янки» і «Припутнів»

Стиль життя 17:44, 28.03, 2019

Короткометражка «Кров'янка» і повнометражний фільм «Припутні» режисера Аркадія Непиталюка отримали численні нагороди і відзнаки й захоплену реакцію критиків.

Франківцям представить фільми сам режисер, який приїхав на запрошення засновників мистецького простору «Підземний Перехід «Ваґабундо».

У четвер, 28 березня, о 19-00 Аркадій Непиталюк буде мати розмову з Олегом Гнатівим про сучасне українське кіно в програмі #ЙОd, яка виходить у прямій трансляції на сторінці КУРСу у фейсбуці.

А в п’ятницю, 29 березня, усіх охочих запрошують у «Ваґабундо» на перегляд «Кров'янки» і «Припутнів» та розмову з режисером. Зустріч розпочнеться о 18:30.

1


Аркадій Непиталюк – актор, теле- і кінорежисер, викладач режисури та акторської майстерності у КНУТКіТ ім. Івана Карпенка-Карого.

У 2016 році Непиталюк дебютував короткометражкою «Кров'янка». Фільм здобув перемогу в Національному конкурсі 46-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Перший повнометражний ігровий фільм Аркадія Непиталюка «Припутні» (2017) знято за п’єсою Романа Горбика «Центр». Це трагікомедія про долю трьох українських жінок – бабусі, доньки і онуки. Дія відбувається в покинутому мешканцями селі Припутні протягом однієї доби, коли базарна торговка Людка з 20-річною донькою Свєткою їдуть до матері прибрати на занедбаному цвинтарі…

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: