fbpx

Франківців запрошують на зустріч "Meet the TEDx"

Суспільство 07:41, 25.09, 2017

Сьогодні о 16 годині у громадському ресторані "Urban Space 100" відбудеться традиційна щорічна зустріч "Meet the TEDx".

"Meet the TEDx" – вже традиційний захід в рамках підготовки до конференції TEDx, покликаний розповісти про суть руху TED.

Для учасників зустрічі організатори підготували підбірку надихаючих виступів під час конференцій TEDx з усього світу. Після перегляду відбудеться обговорення та дискусія.

Координаторка волонтерів франківської конференції Анастасія Гурмак та координатор технічної частини Олег Регуш розкажуть про "Силу розуму".

Команда організаторів конференції "TEDxIvanoFranlivsk" запрошує 25 вересня в "Urban Space 100" о 16 год.

Нагадаємо, 30 вересня в "Арена-Центрі" відбудеться конференція "TEDxIvanoFrankivsk". TEDx – щорічні конференції, котрі проходять по всьому світу і присвячені "ідеям, які варті поширення". В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Франківськ перейняв естафету у 2013. 

Тема цьогорічної конференції "Сила розуму" – про силу інтелекту та ідей, що здатні змінювати світ на краще. 10 вражаючих виступів 13 неймовірних спікерів не залишать байдужим нікого.

Квитки можна придбати за посиланням http://buy.tfe-lite.com/uk/72005/ 

Більш детально з інформацією про конференцію можна дізнатись на сайті http://tedxivanofrankivsk.com/ та на сторінці у соцмережі https://www.facebook.com/tedxivanofrankivsk/

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: