fbpx

Галабала вважає результати виборів у 84-у окрузі сфальсифікованими

Політика 13:55, 29.10, 2014

Кандидат від партії "Воля" Ольга Галабала вважає, що голосування на 84-у окрузі з центром у Тисмениці сфальсифіковане та не відповідає реальному волевиявленню виборців.

Про це Ольга Галабала повідомила під час прес-конференції в Івано-Франківську.

За попередніми підрахунками штабу Ольги Галабали, на виборах до Верховної Ради у 84-у виборчому окрузі були сфальсифіковані від 7 до 9 тисяч голосів.

"На нашому окрузі з невеликим відривом перемогу отримав Михайло Довбенко, – говорить Ольга Галабала. – Коли ми учора зібралися зі штабами інших кандидатів, ми дійшли висновку, що на нашому окрузі відбулася фальсифікація".

 

Різниця у голосах між кандидатами від БПП, колишнім першим секретарем обкому комсомолу Михайлом Довбенком та кандидатом від "Народного фронту" Романом Вірастюком становить 403 голоси.

Відзначимо, що на прес-конференцію, попри попередні обіцянки, не прийшли Роман Вірастюк та Василь Кіндій. За словами Ольги Галабали, ще вчора увечері було прийнято рішення про спільну прес-конференцію, але сьогодні мобільні телефони кандидатів були вимкненими.

"Мені дивно, що кандидат, який мав би виграти, не робить ніяких юридичних дій", – заявила Галабала.

Ольга Галабала не виключає можливість тиску штабу Довбенка на кандидатів-мажоритарників, котрі не прийшли на прес-конференцію.

У свою чергу, вона пообіцяла робити усе можливе, щоб домогтися справедливих результатів на окрузі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: