fbpx

Начальник екоінспекції в Івано-Франківській області Стефурак звільнений з посади. ДОКУМЕНТ

Суспільство 12:26, 09.07, 2016

Наказ про звільнення Ігоря Стефурака датований 7 липня 2016 року.

Як ідеться у наказі голови Державної екологічної інспекції України Андрія Заїки, начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області – головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської області Ігоря Стефурака звільнили за "вчинення державним службовцем дисциплінарного проступку", інформують "Вікна".

1

Дисциплінарний проступок зафіксував начальник відділу департаменту екологічного контролю 13 травня цього року.

Саме тижнем раніше на Прикарпатті побував міністр екології Остап Семерак, який визнав масове вирубування лісів у НПП "Гуцульщина".

Івано-Франківська ОДА погодила звільнення 6 липня.

Довідка. Ігоря Стефурака призначено на посаду у травні 2015 року відповідно до наказу Державної екологічної інспекції України за погодженням з Івано-Франківською облдержадміністрацією і міністерством екології та природних ресурсів України.

Ігор Стефурак народився 21 січня 1968 року в місті Сокаль Львівської області. Здобув дві повні вищі освіти, в тому числі екологічну. Має досвід правоохоронної служби, природоохоронної діяльності та роботи на керівних посадах. Стефураку присвоєно 9-ий ранг державного службовця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: